About me

Sven Meyer

In 2010, werd ik geïnterviewd bij TV programma „Vorm“ met de titel: „Vormvlekkenmiddel: Het verhaal van een Nederlander“ door de Nederlandse presentator, Geert Dijkstra. Sedertdien ben ik een eenzaam beetje geweest en een hobby moeten zoeken. Ik was een schrijnwerker en heb heel wat douanedingen voor anderen gebouwd, zodat dacht ik ik het een poging zou geven. Ik kon één van mijn maken in mijn eigen workshop. Sedertdien heb ik veel dingen geleerd. Als u een vorm van vorm hebt die u hebt gemaakt, dan zou u kunnen houden van een blik te hebben bij mijn website en te zien hoe het heeft gemaakt.

Voor een meer detaillering van dit vormvlekkenmiddel, zie dit artikel (PDF, 740 KB) door mijn goede vriend en collega Johan van Eijnden (dat ook als ‚Vorm‘ in de commentarensectie wordt bekend van mijn blog). En dat is alle ik kan op dit punt aanbieden. Er zijn een paar meer eigenschappen die ik zou willen om delen, maar ik voel niet als op dit moment het posten van hen.

Ik heb heel wat ervaring omdat ik nogal wat van het werk rond mijn huis als bouwer en remodeler heb gedaan. Het moeilijkste deel van de baan is wanneer u een vorm hebt die lekt. In dit geval is de lucht die in het huis komen te heet om behoorlijk te werken. Ik heb heel wat recepten die u zullen helpen gevonden, ga zal ik niet u het recept vertellen maar de instructies voor elke zeggen. Ik probeer om iedereen uit te helpen wie een vormvlekkenmiddel nodig heeft. Als u dit post nuttig vindt gelieve te voelen vrij om mijn blog te delen en te volgen.

Ik zoek uiteinden en trucs op hoe te om een vormvlekkenmiddel van verschillende vormen te maken. Dit is een project dat niet zo gemeenschappelijk in Nederland zo I is dacht dat ik met iedereen zou delen. Ik heb heel wat dingen geprobeerd alvorens ik vond wat ik nu gebruik.

Toen ik deze Blog in 2008 begon gebruikte ik heel wat mijn oude foto's die ik op deze blog voor de eerste 10 jaar gebruikte. Ik wilde de blog aan het leven opnieuw brengen. Ik begon om aan deze blog te werken door de oude beelden te gebruiken die ik nog op mijn computer had. Ik had sommige foto's van een verrichting van de vormverwijdering die ik op Internet vond en deze blog mijn manier is om het aan al mijn Nederlandse lezers en bezoekers voor te stellen. Ik hoop u van mijn blog geniet. Gelieve te voelen vrij om me te contacteren als u dit onderwerp wilt bespreken. De eerste foto's in de post zijn enkelen van het vormvlekkenmiddel dat ik gebruikte om vorm uit een waterpomp (ik gebruik het oudere model van de pomp aangezien het betrouwbaarder is) te verwijderen.

Mijn Ebook, die „Vormvlekkenmiddel voor de keuken“ wordt genoemd zal spoedig worden vrijgegeven. Ik zal ook over hoe te om verschillende hulpmiddelen te gebruiken en hoe te vermijden krijgend vorm schrijven. Als newbie in de DIY-industrie van het vormvlekkenmiddel, dacht ik hoe te om een leerprogramma over de juiste manier te doen om verschillende types van vormvlekkenmiddelen op een kleine keuken, zoals een keukenvoorraadkast te gebruiken. Hier is het, en ik hoop u het nuttig zult vinden.

Eerst, zorg ervoor dat u een goede kwaliteit van vormvlekkenmiddel krijgt. Er zijn daar vele verschillende merken en zij allen hebben verschillende prestaties. Er is het populairste merk, Werkloosheidsuitkering® en dan zijn er een paar andere merken die beter zijn dan dat. Ik heb Werkloosheidsuitkering gebruikt® producten meer dan 30 jaar nu en zij hebben nooit me ontbroken. Zoals ik altijd, begin ik door de vorm schoon te maken en neem dan mijn vormvlekkenmiddel tot de oppervlakte van de vorm.